Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

ΤΙ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

Με αυτό το ασύληπτο και αγχωτικό τρέξιμο για να μην φανεί μεγάλωμα της μαύρης τρύπας του προϋπολογισμού, άρχισαν και οι ασύληπτες γκάφες!!!
Βάζουν τον κοσμάκη να πάει καλοκαιριάτικα να δηλώσει τα υπόγεια , τα ημιυπαίθρια και ότι άλλο το κράτος τόσα χρόνια του υπέδειξε να κάνει άφοβα... μετά τον απειλούν ότι άμα δεν το δηλώσει θα τον ξεσκίσουν... και στο τέλος όλα αυτά είναι καραμπινάτα αντισυνταγματικά !!!
Έκανε κάποτε μια άλλη κυβέρνηση νομιμοποίηση αυθαιρέτων (και με αυτό διαφωνώ) ,αλλά έδινε ένα χαρτί ότι κανείς δεν θα σε πειράξει!

Εδώ έχουμε το παράδοξο ότι το δηλώνεις και μετά είσαι εκτεθειμένος για πάντα με καταγεγραμμένες επίσημα τις παρανομίες σου και με δική σου παραδοχή...
Αυτό συνοδεύεται από πρόστιμο της εφορίας - δεν το δήλωσες στα συμβόλαια- , της πολεοδομίας -δεν πλήρωσες για άδεια και υπερέβεις το συντελεστή δόμησης- , του ΙΚΑ -δεν πλήρωσες τα ανάλογα ένσημα - και τέλος του εισαγγελέα για ανέγερση αυθαιρέτου!!!!

Ποιός ανεγκέφαλος , μειωμένης αντίληψης υπουργός και γενικά κρατικός λειτουργός επιχειρεί να βάλει σε περιπέτειες έναν ολόκληρο λαό για 2 δις€;;;;

Ας έβαζαν μιά ακόμη εισφορά σε κάτι ... στον αέρα που αναπνέουμε ... στα δένδρα που έχουμε στις αυλές μας... στα κατοικίδια που μένουν μαζί μας ... σε κάθε φορά που βγαίνουμε έξω απο την πόρτα μας ,αφού δεν έχουν ιερό και όσιο!!!!!!

1 σχόλιο:

JohnPatra είπε...

Για σας,

συγχαριστηρια για το ιστιολογιο σας.

προσφατα εφτιαξα ενα blog με tips & tricks σχετικα πάντα με τα blogs
δες το στο
http://www.johnpatrablog.blogspot.com/