Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009

Auf Wiedersehen !! Colpo grosso. Viva la mafiaaaaa

12/8/2009
Auf Wiedersehen !! Colpo grosso. Viva la mafiaaaaa
Ο χορηγός έπεσε στα μαλακά .Τα κόμματα της Ζήμενς ;

Το θρίλερ ελάβε τέλος.Ε-Ε-ΕΈρχεται ο Χριστοφοράκος για να δικαστεί για όσα έκανε.. το 2003.
Ο μέγας χορηγός του ελληνικού πολιτικού συστήματος , αλλά και προμηθευτής Μιχ.Χριστοφοράκος , έδωσε στεγνά στην εισαγγελέα του Μονάχου δυο πολιτικούς που λάδωσε την περίοδο 2004-2007!
Έναν σημερινό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό του Κ.Σημίτη και ένα υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της ΝΔ. Τον πρώην γενικό διευθυντή της ΝΔ Γ. Βαρθολομαίο και τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Γείτονα,τους οποίους κατονομάζει στο ένταλμα το ειρηνοδικείο Μονάχου.

Ισοπαλία. σημειώσατε Χ.
Έτσι δίκαια μοίραζε και τις χορηγίες.
Με τον τρόπο αυτό, εξασφάλισε ότι θα παραπεμφθεί σε δίκη στη Γερμανία, με την κατηγορία της «δωροδοκίας ελληνικών πολιτικών κομμάτων», την περίοδο 2004-2007, θα φάει έναν χρόνο με αναστολή και θα πληρώσει 750.000 χιλιάρικα πρόστιμο.
Μετά από αυτό η κυβέρνηση, «εξασφάλισε» την έκδοση του ,για «πράξεις» του 2003.

"...Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Δένδιας ενημερώθηκε σήμερα τηλεφωνικά από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε ότι το Εφετείο του Μονάχου αποφάσισε την παράδοση του κατηγορούμενου για την υπόθεση της Siemens κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, για αδικήματα που συντελέσθηκαν μετά τις 18/3/2003, σε εκτέλεση των ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη..."

Η απόφαση της εισαγγελέως του Μονάχου επομένως απαγορεύει να δικαστεί για τα προ του 2003 ,ενώ για το 2004-2007 θα δικαστεί στην Γερμανία.

Ο μακαρίτης Βαρθολομαίος ΟΚ. Λάμπρου ΟΚ.Τσουκάτος ΟΚ."Ρόκο" ΟΚ.
Μόνο τα παιδιά του ΟΤΕ θα την πληρώσουν και ή επιτροπή του C4I.
Οπότε χαιρέτα μου τον Πλάτανο!!!!
auf Wiedersehen .....
XA--xa-xaaaa

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Ο επιχειρηματίας κ.Βλαστός και ο επιχειρηματίας κ.Στεφανάκος γιατί παραμένουν αδίκως στην φυλακή;
http://deltio11.blogspot.com/2009/08/colpo-grosso-viva-la-mafiaaaaa.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πειραιώς: Σχεδιάζει αύξηση κεφαλαίου
Σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σκέφτεται να προχωρήσει η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα είναι η δεύτερη μεγάλη τράπεζα μετά την Εθνική που προχωρά το τελευταίο διάστημα σε μία αντίστοιχη κίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της fmvoice.gr, η Τράπεζα Πειραιώς σχεδιάζει να προχωρήσει άμεσα σε μία ευρεία αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Εθνικής.

Η αύξηση αυτή θα την βοηθήσει να αντλήσει την απαραίτητη ρευστότητα, έτσι ώστε να ενισχύσει τους δείκτες επάρκειάς της.