Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ευθαλια Πουλοπουλου
Μελίσσια 151 27
Τηλ. 210
Fax: 210
Email: info@.com

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009


Προς

1. ΟΑΕΕ Αμαρουσίου
Fax: 210 6195871

2. Διοικητή ΟΑΕΕ
κ. Κων/νο Παπαθανασίου
Fax: 210 3212537

3. Συνήγορο του Πολίτη
Fax: 210 7289739

4. Υπουργείο Απασχόλησης και
Κοινωνικής Προστασίας
Διεύθυνση Εποπτείας Οργανισμών
Fax: 210 5295277



Θέμα: Καταγγελία προς OAEE επειδή δεν αποδέχτηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του το παραπεμπτικό του συμβεβλημένου ιατρού, το οποίο προσκόμισα στην Κλινική Μητέρα για την αναγραφόμενη εξέταση, λόγω μη αποδεκτού λεκτικού.


Κύριοι,

Σήμερα στις 22/1/2009, έχοντας προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη θεώρηση του βιβλιαρίου μου ασθενείας καθώς και ότι άλλο ζήτησε για το 2009 η υπηρεσίας σας, προχώρησα σύμφωνα με το παραπεμπτικό του συμβεβλημένου ιατρού σας, για τις εξαμηνιαίες γυναικολογικές μου εξετάσεις στις οποίες περιλαμβάνεται κολπικός υπέρηχος και υπέρηχος μαστού.

Κατά την άφιξη μου στην κλινική Μητέρα με την οποία συνεργάζεστε, μου ξεκαθαρίστηκε ότι το Ταμείο στο οποίο υπάγομαι άλλαξε το λεκτικό των εξετάσεων τους δύο τελευταίους μήνες - σημειωτέον τον Ιούνιο 2008 όπου είχα ξανακάνει την ίδια εξέταση, στην ίδια κλινική, δεν υπήρξε θέμα αποδοχής ή μη του λεκτικού του παραπεμπτικού - και δεν αποδέχεται το λεκτικό του «κολπικού υπέρηχου» διότι έπρεπε να αναγράφεται «υπέρηχος γεννητικών οργάνων». Αποτέλεσμα ήταν να πληρώσω από την τσέπη μου όλο το ποσό προκειμένου να προχωρήσω με τις προγραμματισμένες εξετάσεις μου.

1, Σας καταγγέλλω για ασάφεια, αναλγησία και ταλαιπωρία ασφαλισμένου (καταλαβαίνετε πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος που πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις και αγωνιά να βγουν τα αποτελέσματα και ταλαιπωρείται από τέτοιες καταστάσεις).

2, Αιτούμαι λεπτομερειακής λίστας με το τι ακριβώς πρέπει να αναγράφεται στα παραπεμπτικά που αφορούν όλες τις γυναικολογικές εξετάσεις , υπερήχους, μαστογραφίες, ορμονολογικές και ενδεχομένως και ότι άλλο μου διαφεύγει ως μη έχουσα ιατρικές γνώσεις, ώστε τουλάχιστον, να είμαστε οι ασφαλισμένοι καλυμμένοι και να μην ταλαιπωρούμαστε από πλευράς προτιμώμενου λεκτικού κώδικα από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας..

3. Σας επισυνάπτω το σχετικό παραπεμπτικό καθώς και την απόδειξη πληρωμής του ποσού - τα πρωτότυπα είναι στη διάθεση σας - προκειμένου να εισπράξω το ποσόν που πρέπει να μου επιστραφεί, το οποίο κατέβαλλα στο σύνολό του για να προχωρήσει η προγραμματισμένη εξέταση, λόγω της μη αποδοχής του παραπεμπτικού από τις υπηρεσίες σας για «ανεπιτυχές» λεκτικό.



Ευθαλία Πουλοπούλου
ΕΑΜ: 111111111





Συνημμένα:
1. Παραπεμπτικό Νο 12 / 02
2. Απόδειξη από κλινική Μητέρα 000 / 22.01.09

Αυτό είναι το αγανακτησμένο αλλά κόσμιο γράμμα μιάς φίλης που πληρώνει την βλακεία και την αναλγησία.
Δυστυχώς για να βασιλεύει το βασίλειο των αγραμμάτων και αναλγήτων είμαστε υποχρεωμένοι να τους πληρώνουμε υποχρεωτικά και με ποινή φυλάκισης....

Δεν υπάρχουν σχόλια: