Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Τα γαλάζια "golden boys" ετοιμάζοναι να διεκδικήσουν παχυλές αποζημιώσεις

"Ορισμένα από τα γνωστά σεμνά και ταπεινά «δικά μας παιδιά» του 2004, που μετατράπηκαν εν μια νυκτί σε golden boys της νέας διακυβέρνησης αναλαμβάνοντας να διοικήσουν δημόσιες επιχειρήσεις και να διαδώσουν στην ελληνική κοινωνία την προκλητική υποκρισία της σεμνότητας και ταπεινότητας, ξεσκονίζουν τώρα τα προνομιακά συμβόλαια που υπέγραψαν με τις συλλεκτικές πένες τους και προετοιμάζουν τα νομικά τους επιχειρήματα προκειμένου να διεκδικήσουν σοβαρές αποζημιώσεις εν όψει της βέβαιης διακοπής των συμβολαίων αυτών μετά τις εκλογές.

Ελπίζω να το σκεφτούν με μεγαλύτερη ψυχραιμία και να μην προχωρήσουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες, γιατί η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι μια ομοβροντία από χαλασμένες τομάτες και στυμμένες λεμονόκουπες. "

Πρέπει εδώ και τώρα ο πρωθυπουργός να δεσμευτεί ότι σε περίπτωση ήττας στις εκλογές στις 4 Οκτώβρη, θα υποβάλλουν όλοι τις πατραιτήσεις χωρίς να ζητήσουν ούτε ευρώ αποζημίωση.
Αντε αρκετά πήρανε....."

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/09/golden-boys.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

Ανώνυμος είπε...

χα.χα..χουχαααα.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
Γιωργάκη !
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!
ουχα...χουχααα..ουυυυυυυυυυυυυυυυ !