Κυριακή, 21 Ιουνίου 2009

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;

Το επεισόδιο στην Ν.Μανωλάδα είναι η αρχή...
Είμαστε ένας λαός που αντιδρούμε με ακρότητες...
Ή καθόμαστε και κοιτάμε απαθείς ή αντιδρούμε τσαμπουκαλεμένα και όποιον πάρει ο χάρος...

Καταλάβατε γιατί κύριοι πρέπει όλοι να προσέχετε τι λέτε;;;
Σαν λαός είμαστε ρατσιστές και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό!!!

Άλλωστε στα συνθήματα στα γήπεδα ,τα Βούλγαροι και Τούρκοι λέγονται για βρισιά...
Όταν ήρθαν από τη Μικρασία οι πρόσφυγες, τουρκόσπορους τους έλεγαν...
δηλαδή το φαινόμενο του ρατσισμού έχει ρίζες...
Πας μη Έλλην , βάρβαρος...

Έχετε δει όμως κάτι νεοέλληνες που είναι χειρότεροι από τους βάρβαρους;;;
Τέτοιοι είναι και αυτοί στη Μανωλάδα, που χρειάζονται παραδειγματική τιμωρία...
Όχι μόνο γιατί έκαναν αυτή την αποκρουστική πράξη, αλλά και γιατί απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες...2 σχόλια:

Το επεισόδιο στην Νέα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός Το ζήτημα είναι η ζωοκλοπή είπε...

Του Σπύρου Χατζάρα

Προσοχή! Μην μασάτε!
Το επεισόδιο στην Νεα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός. Το θέμα είναι η ζωοκλοπή. Οι λαθρομετανάστες ρημάζουν τα κοπάδια.Οι Τσομπάνηδες κακοποίησαν τους ζωοκλέφτες ,και όχι τους «λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές».

Όταν οι πεινασμένοι Έλληνες κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την ζωοκλοπή, που επανεμφανίστηκε στη χώρα μας, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τα χουντοκάναλα και «οι αριστεροί εκδότες», δεν έχουν να πουν και να γράψουν τίποτα.

Εάν εφαρμοζόταν στην Μανωλάδα ο μουσουλμανικός νόμος ,η σαρία (Sharia '‎شريعة) για τους ζωοκλέφτες, ειτε θα τους έκοβαν τα χέρια, είτε θα τους κρεμούσαν.

Τα χουντοκάναλα και οι εφημερίδες της φασιστικής παγκοσμιοποίησης λύσσαξαν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα:

«Κου Κλουξ Κλαν» στη Μανωλάδα είδε η Ελευθεροτυπία. «Λυντσάρισμα στη Νέα Μανωλάδα» είδε η ΑΥΓΗ που γράφει: «Σκηνές ωμής βίας και αναβίωσης πρακτικών απονομής “δικαίου” που θυμίζουν αμερικάνικο Νότο εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Μανωλάδα, με δύο αγρότες σε ρόλο τιμωρού και θύματα δύο μετανάστες». Η κοινή προπαγάνδιστική γραμμή είναι ολοφάνερη. Πουθενά η λέξη κλέφτης. ‎ «Κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας» βλέπει και το tvxs.gr του προστατευμένου του freedom House.
Αλλοι τίτλοι: «Αρρωστημένα ρατσιστικά πάθη στη Νέα Μανωλάδα», «Κτηνωδία κτηνοτρόφων στη Μανωλάδα σε βάρος μεταναστών», «ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ», «Θερμοκήπιο» αγριότητας η αντιμεταναστευτική πολιτική».

Για την ζωοκλοπή δεν γράφει και δεν μιλάει κανείς.

Πρόσφατη είδηση από την ξεχασμένη Ελλάδα. (τα χουντοκάναλα και οι αριστεροί εκδότες δεν την πρόβαλαν) .

«Η επανεμφάνιση των κλεφτοκοτάδων» . Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν μια και το φαινόμενο της ζωοκλοπής έχει επιστρέψει ξανά στις μέρες μας. Άγνωστοι(λαθρομετανάστες) παραβίασαν την πόρτα του ενός σπιτιού και έκλεψαν οχτώ κότες από το κοτέτσι!

Ζωοκλοπή: Ένα μελανό σημείο για τον τόπο μας

http://xiromeronews.blogspot.com/2009/04/blog-post_970.html

ΥΓ. Ν. 1300/1982 (ΦΕΚ 129Α / 13.10.1982 περί ζωοκτονίας και ζωοκλοπής .. Ζωοκλοπή. Με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 20.000 έως 1.000.000 δραχμών, τιμωρείται η κλοπή ίππων, όνων, ημιόνων, βοοειδών, βουβαλοει-δών, αιγοπροβάτων, χοίρων και κυψέλων μελισσών ή του περιεχομένου τους.

Dimitris είπε...

Προφανώς δε γνωρίζεις τη διαφορά ρατσισμού με την ασύστολη μαλακία που δέρνει μερικούς ανεγγέφαλους όπως το βλήμα της ιστορίας. Γενικεύεις και διακρίνω πάθος στα λόγια σου... ενάντια σε ποιούς; Και σύμφωνοι, όσοι απασχολούν για ένα κομάτι ψωμί τους λαθρομετανάστες το κάνουν απλώς επειδή μπορούν, αν μπορούσαν θα το έκαναν και σε σένα και σε μένα, χέστηκαν για το made-in του καθενός.