Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Μπορούμε αύριο με την ψήφο μας να "χτυπήσουμε" το σύστημα;

Μπορούμε αύριο με την ψήφο μας να "χτυπήσουμε" το σύστημα;
Μπορούμε αύριο με την ψήφο μας να "χτυπήσουμε" το σύστημα; Βεβαίως και μπορούμε, εφόσον δεν ψηφίσουμε τα κόμματα του συστήματος. Και πως θα καταλάβουμε ποια είναι τα κόμματα του συστήματος, ώστε να τα κάνουμε ζημιά με την ψήφο μας; Δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε ποια κόμματα προωθούνται από τα μεγάλα κανάλια, ποιοι πολιτικοί κομμάτων καλούνται πυκνά - συχνά στην οθόνη της τηλεόρασης και ίσως βγάλουμε κάποια άκρη.
Λοιπόν, αν θες να φέρεις τα πάνω κάτω και να κάνεις στα κόμματα και στους ανθρώπους του κατεστημένου χοντρή ζημιά, κάνε το εξής : Απόκλεισε από τη σκέψη σου να ρίξεις ψήφο υπέρ των κομμάτων που είναι ήδη στη Βουλή (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ) και στο εκτός βουλής κατασκευασθέν από τα μεγάλα κανάλια μόρφωμα ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.
Διάλεξε όποιο άλλο κόμμα θέλεις και μην νοιάζεσαι καθόλου, αν το γουστάρεις ή όχι. Σκοπός σου πρέπει να είναι να την "σπάσεις¨στο κατεστημένο και στους ακριβοπληρωμένους δημοσκόπους και να τους βγάλεις όλους οφσάιντ
Πράττοντας κατά αυτόν τον τρόπο η ψήφος σου μεταρέπεται σε ένα πανίσχυρο όπλο και σε μια αγχόνη που θα σφίξει δυνατά γύρω από το λαιμό των κάθε λογής λαμόγιων και βολεμένων, δίνοντας μια δυνατή σπρωξιά στους χαμάληδες του καθεστώτος.
Φίλοι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να ξετινάξουμε λιγάκι από την πλάτη μας τα πάσης φύσεως καθεστωτικά αποβράσματα. Ως πότε ο λαός μας θα τους κουβαλάει στη πλάτη;
Γ.Π
Αναρτήθηκε από ΠΙΕΡΙΟΙ
http://pierioi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: