Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!!!!!

Κινδυνεύει να χάσει το oscar βλακείας ο Μαργαρίτης Τζίμας από τον Παπαθανασίου!!!
Υπουργέ μου, πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας -για να μην πω τίποτα πιο χοντρό - που κάνεις με τους φοροτροχονόμους...
Θα πιάσεις κανένα κακόμοιρο που είχε όνειρο ζωής ένα καλό αυτοκίνητο και το πήρε με δύο τρία καταναλωτικά δανειάκια!

Οι μεγάλοι Γιαννάκη τα έχουν με χρονομισθώσεις στις εταιρείες τους και το μόνο που θα πιάσεις μη σου πω τι είναι!!!!

Άντε βλάκες , αδειάστε μας τη γωνιά , γιατί πάτε να μας τρελάνετε!!!

1 σχόλιο:

nikos είπε...

Σχόλιο: Αγαπητέ συντάκτη του παραπάνω άρθρου, νομίζω ότι αδικείς τους βλάκες(*), με αυτά που γράφεις. Το σωστότερο θα ήταν έλλειψη κυβερνητικής πολιτικής, ανικανότητα διαχείρισης δημοσιονομικών και κυρίως διστακτικότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, λόγω πολιτικού κόστους.

Οι άνθρωποι ήρθαν να αφήσουν λιγότερο κράτος. Αυτό που ξέρουν καλά είναι το ξεπούλημα και οι εκπτώσεις πάνω σε μία λογική του "βλέποντας και κάνοντας".

Οι άνθρωποι αυτοί εκτός από όργανα ισχυρών συμφερόντων (ντόπιων και ξένων), είναι από μόνοι τους βουλιμικοί στην εξουσία και ιδιοτελείς στο εύκολο κέρδος (ΟΧΙ κατά ανάγκη για αυτούς - ας πούμε λχ για κουμπάρους, φίλους κλπ ) και επιρρεπείς στις πρόχειρες λύσεις του ποδαριού.

Το μόνο που κατάφεραν μία πενταετία τώρα είναι να ισοπεδώσουν ότι βρήκαν μπροστά τους και να επιστρέψουν στη πολιτική Σημίτη, σε μία πολιτική που είχαν λυσσωδώς καταδικάσει και δυστυχώς για τη πατρίδα μας έπεισαν τον Έλληνα ψηφοφόρο δύο φορές.

Διάβασε από τη εφημερίδα Espresso σχετικό reportaz και θα καταλάβεις πολλά:

Η «ανάσα» που πήραν οι Ελληνες φορολογούμενοι από την κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης διαπιστώνεται και από τους αριθμούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΠΣ, το 2003 ήταν η τελευταία χρονιά που ίσχυσαν τα τεκμήρια, στην «παγίδα» των οποί [...για τα Ι.Χ. στα 2.000 κ.ε.κ...] ίων όλα αυτά τα χρόνια έπεφταν περίπου 500.000 φορολογούμενοι.

Νάσος Ζαγγογιάννης.

βλάκες(*) βλέπε σχετικά εδώ: Το "Ελντοράντο" των βλακών.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ