Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Προς Τηλεθεατές και ψηφοφόρους- «παρατράγουδα».

Τι ψηφίζουμε στις 7 Ιουνίου.

Του Σπύρου Χατζάρα

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποχαυνωμένο πληθυσμό , που κολλάει στις οθόνες για να δει τον Λαζόπουλο, την Πετρούλα , και τη Eurovision.;;;
Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!!

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν λιμασμένο λαό που τον κλέβουν ασύστολα και αυτός ονειρεύεται να μπει στην «επενδυτική» συμμορία για να ... γλείψει ,κανένα κοκαλάκι...;;;
Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!!

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποβλακωμένο λαό που ψηφίζει ότι του πει, η χούντα των καναλαρχών και το «βαθύ αθηναϊκό κράτος »;;;
Λογικά ,Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!!

Ας πούμε λοιπόν στους «τηλεθεατές»:

Ψήφος στον Καραμανλή σημαίνει : Μιναρέδες στην Αθήνα και 2000000 μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελλάδας.
Ψήφος στον Καραμανλή σημαίνει ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή.
Ψήφος στον Παπανδρέου σημαίνει ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή.

Ψήφος στον αλ -Αλαβάν σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα. Ψήφος στους Οικολόγους-Αλαφουζικούς, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα.
Ψήφος στην Αλέκα ,που βρήκε νέο χορηγό, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα .

Ψήφος στον Καραμανλή, στον Παπανδρέου, στον Κεμάλ Τρεμόπουλο (Αλαφούζος)
στούς αλ-Αλαβαν , αλ-Τσίπρα και αλ-Παπαρήγα, σημαίνει Τούρκος διοικητής στο στρατηγείο της Λάρισας , «δημιουργική λύση» στο Μακεδονικό, και η Θράκη στους Τούρκους.

Για αυτό.

Βρείτε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους. Καραμανλή- Παπανδρέου-Οικολόγους –Αλαβανότσιπρες-και ψευτοκομμουνιστές της Γερμανός αε, μαζί με το Καρτέλ της ενημέρωσης και της διαπλοκής.

Ψηφίζουμε: Όχι στα Τζαμιά στις ελληνικές πόλεις. Όχι στους μιναρέδες. Ψηφίζουμε Όχι στον εποικισμό της Ελλάδας με μουσουλμάνους. Ψηφίζουμε: Όχι στην παράδοση των συνόρων μας στην Τουρκία. Ψηφίζουμε: Όχι στον Τούρκο διοικητή στην Λάρισα. Ψηφίζουμε: Όχι στα Καρτέλ, Όχι στη Χούντα των καναλαρχών και των τραπεζιτών. Ψηφίζουμε: Όχι στους Κλέφτες!!! (Μπλέ και πράσινους) Ψηφίζουμε: Όχι στους παπαγάλους και τους τηλεπαραθυράτους

Ψηφίζουμε: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Μακεδονία είναι ελληνική.
Η Κύπρος είναι ελληνική.

Ψηφίζουμε: «Αυτό το χώμα δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει».

Ψηφίζουμε μαζικά, τα πατριωτικά κόμματα.

Στις 7 Ιουνίου κάντε τους μια έκπληξη

Μην ξεχνάτε: Ζήμενς-Βατοπέδιο-Δομημένα Ομόλογα- Χρηματηστήριο κλπ.Μπλεγμένοι και οι Μλπέ και οι Πράσινοι. Και κανείς στη φυλακή. Αλληλοσυγχωρέθηκαν.

Δελτίο 11

Δεν υπάρχουν σχόλια: