Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην αποψινή κονσέρβα έχει ρωτήσει για την καριέρα της συζύγου του τον καταλληλότερο και πόσο κόστισε στον πολίτη;



Η προαγωγός της γνωστής υπερηχητικής ιατρικής καριέρας, της κυρίας πρωθυπουργού, που διεκδικεί Νόμπελ ως «θηλυκή Αϊνστάιν της ιατρικής»!
Σε ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη βουλή (ΠΑΡΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ και ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ των Κυβερνητικών στελεχών, ή αλητεία και πλιάτσικο;), εμφανίζεται ένα από τα golden boys της Καραμανλικής κλίκας να λαμβάνει 432.000 €. [κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ (QUALITY BUSINESS SOLUTIONS - υιός καθηγήτριας Πανεπιστημίου που επέβλεψε γνωστή διδακτορική διατριβή) 432.000 ευρώ].
Τόσο το ποσό της αμοιβής του, όσο και η μεγαλειώδης ιδιότητά του: QUALITY BUSINESS SOLUTIONS, προκαλούν ρίγη σ’ εμάς τους αγράμματους και αμαθείς, δηλαδή το «λαουτζίκο», για τους πολύ-σπουδαγμένους δεξιούς.
Ε… το παλικάρι έχει σπουδές, μάλλον θα πήγε και στο κολέγιο (άσχετο αυτό: δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτοί του κολεγίου Αθηνών, είναι τα πρώτα βιολιά σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Σαν στοά μοιάζει…) και έτσι άξιος ο μισθός του (432.000 €.), σώζει την ελληνική οικονομία από τη διεθνή κρίση.
Εμ… όμως, δεν είναι έτσι!
Ο QUALITY BUSINESS SOLUTIONS κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ, δεν είναι ένα απλό, από τα γνωστά τρωκτικά να τρώνε τον αγώνα και τους κόπους του μέσου και πολλές φορές φτωχού Έλληνα φοιτητή, αλλά είναι γιος (όχι του ταχυδρόμου), αλλά της κυρίας Ολυμπίας Τζιαμπίρη-Γκίμπα!
Πρόκειται για την προαγωγό της γνωστής επιστημονικής καριέρας της κυρίας πρωθυπουργού, της «θηλυκής Αϊνστάιν της ιατρικής» [Ό,τι είναι νομότυπο, είναι και ηθικό! Σεμνά και ταπεινά!]!
Δυστυχώς όμως, όλοι αυτοί που έσπρωξαν το σκάνδαλο Παζαΐτη, δεν πρόσφεραν καριέρα στην κυρία πρωθυπουργού χωρίς ανταλλάγματα…
Ας περιγράψουμε τη δραστηριότητα κυρίας Ολυμπίας Τζιαμπίρη-Γκίμπα, μητέρας του QUALITY BUSINESS SOLUTIONS κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ, των 432.000 €. και προαγωγού της «θηλυκής Αϊνστάιν της ιατρικής»…Αυτή λοιπόν η κυρία υπήρξε αντιπρύτανης του ΑΠΘ, παρακαλώ… και Διευθύντρια των Εργαστηρίων Πειραματικής Φυσιολογίας, στο ίδιο πανεπιστήμιο.
Ταυτοχρόνως η κυρία Τζιαμπίρη-Γκίμπα, μητέρα του golden boy, συνεχίζει και προΐσταται ως πρόεδρος του τμήματος Θεσσαλονίκης για το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής», αλλά και ιδρυτικό μέλος τουλάχιστον μίας αμιγούς νεοδημοκράτικης ΜΚΟ, της «Αγάπης» (λέτε ο γιος να έχει ενισχύσει οικονομικά τη ΜΚΟ της μαμάς; Αν δεν πρόλαβε, ίσως έβαλε ένα χεράκι ο Ζαχόπουλος;).
Το θέμα και πάλι δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία, που δηλαδή σταβλίζεται η κ. Τζιαμπίρη – Γκίμπα, εξάλλου λίγο πολύ – με τόσα που συμβαίνουν σ’ αυτή την έρμη τη χώρα - είναι γνωστά σε όλους. Επιμένουμε όμως με αυτή την κυρία επειδή φαίνεται να εμπλέκεται και σε ένα άλλο σημερινό σκάνδαλο. Δεν θα σας κουράσουμε περισσότερο… αλλά σας προτρέπουμε μόνο να επισκεφτείτε τον πιο κάτω επίσημο ιστοχώρο: Εργαστήριο Πειραματικής Φυσιολογίας.
Κι όταν βρεθείτε σ΄ αυτόν, κυλήστε τη σελίδα λίγο προς τα κάτω και εύκολα θα δείτε την Ολυμπία Τζιαμπίρη – Γκίμπα. Τι όνομα κι αυτό το Τζιαμπίρη – Γκίμπα… σπάνια ονόματα δεν σας φαίνονται;
Τελειώνουμε… κυλήστε λίγο πιο κάτω… Ωοόπ, τι γίνεται εδώ, τι βλέπω; Υποψήφιος διδάκτορας Γεώργιος Γκίμπας!
Σύμπτωση; Μπορεί με τέτοιο όνομα; Ίσως…Κλικάρουμε στον υποψήφιο διδάκτορα Γκίμπα και δεν αργούμε να πέσουμε και σε άλλη σύμπτωση…Υπεύθυνος του Γκίμπα είναι ή Γκίμπα!
Η μαμά υπεύθυνη για τον κανακάρη!
Σεμνά, ταπεινά και με χρυσά κουτάλια!
Τα συμπεράσματα και η ανοχή στο βούρκο, δικά μας και δικά σας!

* Επιπροσθέτως η καθηγήτρια Ολυμπία Γκίμπα-Τζιαμπίρη είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), ΄Έφορος του Αμερικανικού Κολεγίου Anatolia... και μάλλον "πνευματική μητέρα" της πρωθυπουργικής συζύγου...
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πολλά από τα υπόγεια και βρώμικα τεκταινόμενα στον δημοσιογραφικό χώρο και στην προσπαθειά μας να προστατεύσουμε το επαγγελμά μας,είχαμε αποφασίσει να μην μιλάμε. Όμως θεωρούμε ότι ...ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Προς αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα λύσουμε την σιωπή μας.

Κάποιοι διέρρεαν από το πρωί ότι υπήρξε συνάντηση Αντώναρου-Πρετεντέρη.
Τέτοια συνάντηση απ` όσο γνωρίζουμε δεν υπήρξε ΠΟΤΕ.
Η σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που προβλήθηκε στο MEGA, άρχισε ακριβώς στις 5.10 το απόγευμα.
Δεν υπήρξε θέμα προκατασκευασμένων ερωτήσεων, πράγμα που κατάλαβε και ο τελευταίος Έλληνας τηλεθεατής.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η χυδαία επίθεση στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού από λέσχες, λόμπι, συστήματα και μυστικές υπηρεσίες έχει γίνει αντιληπτή απ`όλους μας.

ΥΓ. Επειδή τα πάντα έχουν και ένα όριο, αναλαμβάνουμε την σαφή δέσμευση ότι ΟΛΑ τα υπόγεια τεκταινόμενα από επαγγελματίες λασπολόγους, παπαγαλάκια, και υποκινούμενους δημοσιογραφικούς ασπάλακες, θα .....βγουν στο άπλετο φως.

Aπό NONPAPER