Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

Non Flying Zone! Κηρύχθηκε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης με απόφαση του καταλληλότερου! Ποιοι κυβερνούν τη χώρα;

Με χθεσινή NOTAM της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας (ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΑ δεν ενημερώνει το λαό για τους πραγματικούς λγους επιβολής αυτής της κατάστασης;), έχει κηρυχθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΠΤΗΣΕΩΝ (Non Flying Zone) ένα τεράστιο παραλληλόγραμμο, που περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή του Λαιμού Βουλιαγμένης, λόγω της συνεδρίασης της επονομαζόμενης και αγνώστου στόχων και σκοπών «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ»!
Η απαγόρευση των πτήσεων περιλαμβάνει ΟΛΑ τα ιπτάμενα αντικείμενα σε ύψος μέχρι 5.000 πόδια
Τα έκτακτα μέτρα ισχύουν από 14/5 και διαρκούν μέχρι την Κυριακή
Όταν θα έχουν φύγει οι μυστικοί, μυστηριώδεις «επισκέπτες» και οι επίσης μυστικές συζητήσεις τους…
Η ευρύτερη περιοχή φυλάσσεται σαν αστακός από την ΚΥΠ, Ελληνικό Στρατό, Λιμενικό Σώμα, ΕΛ.ΑΣ, βατραχανθρώπους με σκάφη του Λιμενικού. Τα όσα γράφονται περί F 16, είναι μάλλον υπερβολικά, μιας και η μητέρα της παγκόσμιας δημοκρατίας (ΗΠΑ), με τους δορυφόρους τους εξασφαλίζουν πιθανό «κίνδυνο».
Για όλα αυτά πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης, ο ελληνικός λαός!
Για να συνεδριάζουν «κάποιοι» που κρατούν μυστικό τι συζητούν και τι αποφασίζουν!
Αν αυτές οι «πολιτικές» δεν ξεπερνούν το ναζισμό και φασισμό, τι μπορεί να σημαίνουν;Ο καταλληλότερος και η κυρία Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα δεν έχουν ίχνος ντροπής για τον εξευτελισμό του Ελλαδιστάν, αλλά ο «δημοσιογράφος» Παπαχελάς, η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, ο κ. Αλογοσκούφης, που συμμετέχουν και το θεωρούν τιμητικό, δεν νιώθουν υποχρέωση να πουν δυο λόγια για τον ρόλο τους;
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι.
Όσο δυνατοί κι αν είναι"
Δώρος Λοίζου
Αναρτήθηκε από σίβυλλα
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: