Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Μέσω των λογ/μών της ΔΕΗ μας τα παίρνει και η ξεφτυλισμένη ΕΡΤ, χωρίς να μας ρωτήσει. Γιατί;

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
Δηλαδή : εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις ναχρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
Το ΤΠκΔανείων ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά! ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΙMΩΧΤΟΥΝ....... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΛΟΠΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ .....
- ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΟΥ : ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ , ΣΤΑ Ε-ΜΑΙL ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
- ΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
http://cretanpatriot.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: